luni, 25 iunie 2012

Interviuri recente cu Cheryl

Am adaugat ultimele interviuri din 2012 dar si din 2011 cu Cheryl.Enjoy.

Poze cu fanii Cheryl

Iata cat de draguti sunt fanii lui Cheryl.As fi adaugat mult mai multe poze,sunt vreo 100 ,dar am zis ca mai putin este de ajuns.O adora pe Cheryl,asa cum o ador si eu,dar si voi nu?

Beauty look:Tipsuri pentru buze hot a la Cheryl

Cheryl este imaginea Loreal ,si de aceea trebuie sa aiba buze hot,catifelate.ea foloseste rujul Color riche nuanta rosu intens,pentru buze senzationale si stralucitoare.Va las un tutorial cu tipsuri pentru buze hot.

Top 10 Cheryl Cole magazines

Cheryl este o adevarata frumusete,si o artista extrem de talentata,drept pentru care revistele se ,,Bat,, ca sa o aiba pe coperta.Eu am selectat top 10 coperti de reviste reusite,si sper sa va placa.Preferatele mele sunt Glamour,Elle,Ok,Hello si Sugar.

Cheryl Cole photoshoots

Superba Cheryl ne incanta cu noi poze de la sedinte foto.

Bun venit

Bun venit la cel mai nou&fresh fan-site al superbei cantarete britanice Cheryl Cole.Aici nu numai ca vei gasi ultimele informatii ,poze , videoclipuri ,sedinte foto,interviuri,ci si trucuri pentru un stil ca al ei.Produse de beauty preferate,tutoriale de makeup,articole vestimentare similare cu ale lui Cheryl si multe altele,actualizate saptamanal.Eu ma numesc Raluca si sunt o mare fana Cheryl Cole,si de-abia astept comentariile voastre.Bye bye.